War Collection
Produktions år: 1987
Instruktør:
Bedømmelse: 15 Śr(Film)
UPC [Lokal]: 7-321979-825306
Spille tid: 5:25 (325 Min.)
Kassette: Slip Case
Format: PAL, [Color status unset],
DVD Format: Enkelt side, Enkelt siddet
Udgivet:
Samlings type: Ejet (#345)
Status: Tilgængelig
Købs dato: 27/September, 2006
Købs pris: Skjult
Anmeldelse (film): 0 / 10
Anmeldelse (video): 0 / 10
Oversigt
Full Metal Jacket:
Et fremragende ensemble af skuespillere går i kamp i Stanley Kubricks storslåede saga om Vietnamkrigen og om den umenneskeliggørelse, der forvandler unge mænd til iskolde mordere. Joker(Matthew Modine), Animal Mother(Adam Baldwin), Gomer(Vincent D'Onofrio), Eightball(Darian Harewood), Cowboy(Arliss Howard) og de andre havner i et helvede af en træningslejr, hvor de bliver tværet flade af den skrigende eksercitsinstruktør(Lee Ermey), der betragter de vordende dræbermaskiner som padder, mider eller noget endnu lavere.

Handlingen er grum, historien er nådesløs, dialogen er krydret med ætsende humor. Fra basistræningens helvede til mareridtet i Hue i Vietnam står Full Metal Jacket som et filmhistorisk hovedværk.

Memphis Belle:
Matthew Modine(Full Metal Jacket) og Eric Stoltz(Anaconda) står i spidsen for det dynamiske ensemble i Memphis Belle, et eventyr baseret på virkelige helte fra 2. Verdenskrig. Producerne David Puttnam og Catherine Wyler brugte hendes far William Wylers film fra 1944 om den berømte "Flying Fortress" som inspiration. Instruktør Michael Caton-Jones (Sjakalen) har besat rollerne med stjerneskuespillere: Billy Zane (Titanic), Harry Connick Jr. (Copycat), Tate Donovan (Love Potion No. 9), D.B. Sweeney (The Cutting Edge), Sean Astin (Rudy), David Strathairn (L.A. Confidential), Reed Diamond(Assassins) og John Lithgow (Verden ifølge Garp). Disse talenter bærer Memphis Belle.

Three Kings:
Absurd komisk. Sprudlende af energi og af og til overraskende følelsesladet. THREE KINGS begynder da Golfkrigen er slut. Midt i festen og forvirringen er fire amerikanske soldater (Georgge Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube og Spike Jonze) fast besluttet på at komme hjem med andet end sandkort, De drager ind i den irakiske ørken for at finde stjålne kuwaitiske guldbarrer til en værdi af adskillige millioner kroner. Men de havner midt i et demokratisk opgør som får dagen, og hele deres liv, ud af kontrol. David O’Russels unikke sammensætning af humor, vold og historie gør THREE KINGS til ”en af årets bedste film”. - Roger Ebert, Chicago Sun-Times.
DVD Covere
War Collection
War Collection
Andet
 • Profil bidrager
 • Invelos Profil links
 • US IMDb
 • Wikipedia
Generere
Studier
Produktions studier:
 • Warner Bros.
Lyd format
Engelsk  Dolby Digital 5.1
Tysk  Dolby Digital 5.1
Undertekster
Dansk
Engelsk
Finsk
Tysk
Norsk
Ekstra
 • Scene adgang
 • Trailer
Skuespillere