Che - Part One / Part Two
Oprindelses land:  Nord Amerika
Produktions år: 2009
Instruktør:
Bedømmelse: 15 Śr(Film)
UPC [Lokal]: 5-706107-124179
Spille tid: 4:24 (264 Min.)
Kassette: Keep Case
Format: PAL, [Color status unset], 1.78:1 Anamorphic Bredformat
DVD Format: Enkelt side, Enkelt siddet
Udgivet: 07/September, 2009
Samlings type: Ejet (#1251)
Status: Tilgængelig
Købs dato: 07/September, 2009
Købs pris: Skjult
Anmeldelse (film): 0 / 10
Anmeldelse (video): 0 / 10
Oversigt
1. DEL: ARGENTINEREN
Den 26. november 1956 sejler Fidel Castro til Cuba. Sammen med ham er hans bror, Raul Castro, og en argentinsk læge ved navn Ernesto “Che” Guevara. Alle er de styret af ét brændende ønske: At vælte den korrupte diktator Fulgencio Batista, og skabe et nyt og frit Cuba. Langsomt kæmper de sig vej igennem skovene, og Che viser sig at være en fremragende strateg og guerilla kriger. Som kampene tager til, bliver Che et ikon for både sine kammerater, men også hele det cubanske folk. Især da røgen har lagt sig i Havannas gader, og Batista er sendt i eksil. ”El pueblo unido, jamás será vencido!” (Et folk, der står sammen, kan aldrig blive overvundet.)

2. DEL: GURILLALEDEREN
Efter den cubanske revolution er Che på toppen af sin berømmelse og magt. Derefter går han under jorden, men dukker så op igen inkognito i Bolivien. Her samler og organiserer han en lille gruppe cubanske kammerater og bolivianske rekrutter for at starte den store latin amerikanske revolution. Historien om kampene i Bolivien er en fortælling om udholdenhed, store ofre, idealisme og en guerillakrig, der går galt, og bliver enden for Che. Gennem denne historie forstår vi endelig, hvorfor Che er blevet et symbol på idealisme og heltedåd for mennesker i hele verden.

Filmene om ikonet CHE er en af STEVEN SODERBERGHS allerstørste bedrifter, og BENICIO DEL TORO i hovedrollen som CHE, fik prisen for BEDSTE SKUESPILLER ved filmfestivalen i Cannes i 2008.
DVD Covere
Che - Part One / Part Two
Che - Part One / Part Two
Andet
 • Profil bidrager
 • Invelos Profil links
 • US IMDb
 • Wikipedia
Generere
Drama
Studier

Udgivere:
 • Scanbox
Lyd format
 
Undertekster
 
Ekstra
 
Skuespillere