Predator Trilogy
Oprindelses land:  Nord Amerika
Produktions år: 2012
Instruktør:
Bedømmelse: 18 Śr(Film)
UPC [Lokal]: 5-704028-504094
Spille tid: 5:22 (322 Min.)
Kassette: HD Keep Case
Format: Color,
DVD Format: Enkelt side, Enkelt siddet
Udgivet: 03/October, 2012
Samlings type: Ejet (#1548)
Status: Tilgængelig
Købs dato: 22/May, 2013
Købs pris: Skjult
Anmeldelse (film): 0 / 10
Anmeldelse (video): 0 / 10
Oversigt
Predator (1987):
Arnold Schwarzenegger bliver rekrutteret af CIA til at befri tilfangetagne gidsler i den central amerikanske jungle. Her møder Schwarzenegger og hans mænd en fjende langt værre end guerilla'erne. Et overnaturligt væsen de ikke kan se... Spækket med celebre special effects og fede kampscener, PREDATOR er den mest skræmmende og spændende Arnold Schwarzenegger film - stadigvæk.

Predator 2 (1990):

Hærget af bandekrige er L.A. det perfekte om område til at kunne dræbe og hærge for The Predator. Og da politimanden Mike Harrigan (Danny Glover) finder vanrøgtede døde kroppe, tror han selvfølgelig, at det er de hærgende banders arbejde. Pludseligt dukker en mystisk regerings agent (Gary Busey) op, og ber' Mike om at holde sig fra sagen, hvilket kun gør Mike endnu mere nysgerrig. Men i sin søgen efter sandheden bliver Mike konfronteret med en fjende langt værre end de pludseligt ganske fredelige bander...

Predators (2010):

Robert Rodriguez prøsenterer dig for Predators - et helt nyt kapitel i Predator-universet. Adrien Brody spiller rollen som Royce, en lejesoldat, der modvilligt leder en gruppe af elitekrigere gennem en mystisk mission på en fremmed planet. Bortset fra en vanæret læge er de all koldblodige mordere - lejesoldater, gangstere eller straffefanger - menneskelige "predators". Men da de systematisk bliver jaget og elimineret af en ubeskriveligt skræmmende alien, står det klart, at de pludselig er blevet et bytte!
DVD Covere

Predator Trilogy

Predator Trilogy
Andet
 • Profil bidrager
 • Invelos Profil links
 • US IMDb
 • Wikipedia
Generere
Science-Fiction
Aktion
Studier
Produktions studier:
 • Twentieth Century Fox
Udgivere:
 • FS Film
 • Twentieth Century Fox
Lyd format
 
Undertekster
 
Ekstra
 
Skuespillere