George Clooney Collection
Produktions år: 1997
Instruktør:
Bedømmelse: 15 Śr(Film)
UPC [Lokal]: 5-050582-314847
Spille tid: 5:43 (343 Min.)
Kassette: Slip Case
Format: PAL, [Color status unset], Bredformat
DVD Format: Enkelt side, Enkelt siddet
Udgivet: 05/January, 2005
Samlings type: Ejet
Status: Tilgængelig
Købs dato: 09/December, 2005
Købs pris: Skjult
Anmeldelse (film): 0 / 10
Anmeldelse (video): 0 / 10
Oversigt
Out of Sight
Mød Jack Foley - USA’s mest succesfulde bankrøver. Da han flygter fra fængslet, stjæler han ubevist noget, der er mere værd end penge... Karen Siscos hjerte. Hun er klog, hun er sexet, og – uheldigvis for Jack – er Karen ansat i forbundspolitiet. Nu sætter de alt på spil for at finde ud af, om der er andet end loven, der knytter dem sammen. Out of Sight med George Clooney som den smarte forbryder, der er fast besluttet på at gennemføre sit sidste kup, og Jennifer Lopez der kender alle de rigtige træk – og alle de forkerte mænd.

The Peacemaker
Der slår gnister mellem superstjernen George Clooney og Nichole Kidman, når de sammen skal stoppe en terrorist med atomvåben i dette eksplosive action-eventyr. Da et tog, der transporterer atomsprænghovederne, forulykker på mystisk vis i det tidligere Sovjetunionen, opdager atomvåbenspecialisten Dr. Julia Kelly (Kidman), at ulykken faktisk er et led i en djævelsk plan, som skal dække over tyveriet af sprænghovederne. Special Forces Oberst Thomas Devoe (Clooney) bliver udpeget til at hjælpe Kelly med at skaffe sprænghovederne tilbage, men deres samarbejde besværliggøres ad deres totalt forskellige indfaldsvinkler. De bliver nødt til at skubbe deres personlige forskelle – og spirende romance - i baggrunden, mens de kæmper mod tiden for at spore det sidste sprænghoved på dets vej mof FN. Denne tætte apokalyptiske thriller er instrueret af Mimi Leder.

O Brother, Where Art Thou?
Den smarte og veltalende Ulysses Everett McGill (George Clooney) har fået nok af at smadre sten i fangelejren i Mississippi og flygter. Problemet er bare, at han stadig er lænket til to andre fanger - den hidsige Pete (John Turturro – The Big Lebowski) og den venlige, mindre kloge Delmar (Tim Blake Nelson – The Thin Red Line). De har intet at miste og sætter alt ind på at redde en skjult skat, før den forsvinder i en oversvømmelse, så de begiver sig ud på deres livs eventyr, hvor de møder alle mulige og umulige skæve eksistenser – herunder en blind profet, sexede sirener og en enøjet bibelsælger (John Goodman – Roseanne (TV)). De tre har hele tiden lovens håndhævere lige i hælene og kommer ud for en række usandsynlige oplevelser, som får dig til at skrige af grin.
DVD Covere
George Clooney Collection
George Clooney Collection
Andet
 • Profil bidrager
 • Invelos Profil links
 • US IMDb
 • Wikipedia
Generere
Aktion
Komedie
Studier

Lyd format
 
Undertekster
 
Ekstra
 
Skuespillere