Best Actress Collection
Produktions år: 1967
Instruktør:
Bedømmelse: 15 Śr(Film)
UPC [Lokal]: 5-050582-196214
Spille tid: 6:26 (386 Min.)
Kassette: Slip Case
Format: PAL, [Color status unset], Anamorphic Bredformat
DVD Format: Enkelt side, Enkelt siddet
Udgivet:
Samlings type: Ejet
Status: Tilgængelig
Købs dato: 17/March, 2006
Købs pris: Skjult
Anmeldelse (film): 0 / 10
Anmeldelse (video): 0 / 10
Oversigt
Der bli'r ikke bedre

Melvin Udall er forfatter, men - som menneske betragted - ikke noget at skrive hjem om. Ud over en meget uforskammet og menneskefjendsk holdning til stort set alle andre mennesker, har han det heller ikke for godt med hverken sig selv, små børn eller hunde. WC Fields ville have holdt af ham. Problemerne begynder da hans homoseksu- elle nabo (som han selvfølgelig heller ikke er for vild med) ryger på hospitalet efter at være blevet slået til lirekasse- mand. Det er kun med yderste modvilje, at han tager sig af hans hund. Og værre bliver det, da den servitrice, der nor- malt serverer hans morgenmad (fordi ingen andre kan holde ham ud), begynder at blive personlig. Melvin Udalls liv er ved at tage en drejning. Men hvem ved, måske til det bedre...
Helen Hunt blev belønnet med en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle og Jack blev belønnet med en Oscar for bedste mandlige hovedrolle.

Funny Girl

En af de mest elskede filmmusicals der nogensinde er lavet, er uden tvivl funny girl, der beskriver varietestjernen Fanny Brices tidlige karriere - En rolle der indbragte Barbra Streisand en Oscar i 1968 for bedste skuespillerinde. Ved filmens begyndelse er det kun Fannys mor, der tror på at hun kan skabe sig en karriere i showbusiness. Da hun får sin første chance på Keenelys Music Hall, skaffer hendes hylende morsomme debut, som en rulleskøjteløbende korpige, hende øjeblikkeligt en fast tjans som komiker.

Gæt hvem der kommer til middag

Spencer Tracy og Katharine Hepburn, (der vandt en Oscar som Bedste Skuespillerinde i 1967 for sin præstation) er uforglemmelige som det forvirrede forældrepar i dette skelsættende drama fra 1967 om blandede ægteskaber. Joanna (Katharine Houghton), den smukke datter af den succesrige forlagsejer, Matthew Drayton (Tracy), og hans aristokratiske hustru Christina (Hepburn), er kommet på besøg med sin nye forlovede, John Prentice (Sidney Poitier), en anerkendt sort læge. Christina accepterer sin datters valg om at gifte sig med John, men Matthew er chokeret ved tanken om denne raceblanding; og lægens forældre er tilsvarende skuffede. Begge familier bliver nødt til at sætte sig ned, ansigt til ansigt og undersøge alvoren af deres intolerance.
DVD Covere
Best Actress Collection
Best Actress Collection
Andet
 • Profil bidrager
 • Invelos Profil links
 • US IMDb
 • Wikipedia
Generere
Drama
Studier
Produktions studier:
 • Columbia Pictures
Lyd format
 
Undertekster
Dansk
Engelsk
Finsk
Tysk
Norsk
Svensk
Tyrkisk
Ekstra
 • Scene adgang
Skuespillere